Artikel: Deploying people smarter

Paul Bessems, 03-09-2009

Onlangs ben ik gestart met het schrijven van een boek over het slimmer inzetten van professionals in de “wij-economie” (Weconomics, community economy). De wij-economie is een nieuw denkkader. We leven nu in een economisch dal, maar als we weer uit dit dal zijn lopen we weer tegen de problemen aan van krapte op de arbeidsmarkt, een voortdurende druk om de productiviteit te verhogen en een nieuwe generatie die op de arbeidsmarkt komt met andere wensen en eisen. Deze toekomstige uitdagingen moeten we nú oppakken door te innoveren en te kiezen voor een nieuw denkkader, een nieuw organisatiemodel: de wij economie. Einstein zei hierover: “The world we have created is a product of our thinking; it cannot be changed without changing our thinking.

>> Ga naar volledig artikel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s