Waarom Weconomics?

Paul Bessems, 08-06-2010

Je kunt je gedachten spiegelen aan de wereld die je kent.
Probeer het ook eens met de wereld die je nog niet kent.

Waarom Weconomics?

Naar aanleiding van het verschijnen van mijn eerste boek over de geschiedenis van de community economie, krijg ik vaker de vraag naar mijn motivatie om te werken voor de Weconomics Foundation en mijn motivatie om te gaan schrijven. Ze zeggen wel eens: wie schrijft die blijft. De boeken en artikelen die ik schrijf zijn onderdeel van het Weconomics programma. Samen met de Weconomics Foundation heb ik een model en programma ontwikkeld om productiviteit, flexibiliteit en innoverend vermogen te verbeteren. Maar buiten Weconomics zijn er meer redenen waarom ik boeken en artikelen ben gaan schrijven.

Ga naar volledige artikel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s