Orde in en ontwikkeling van communities

Paul Bessems, 04-07-2013

In december 2012 wint een collectief van zestig zelfstandigen juristen (ZZP-ers) een Europese aanbesteding voor het leveren van juridische diensten aan het ministerie van Economische zaken. Deze zestig juristen worden ondersteund door de centrale organisatie: ‘Netwerk van Ondernemende Juristen’. Ze werken slim samen via een gedeeld informatienetwerk. Met de komst van social media platformen en Web2.0, neemt ook de aandacht voor online communities toe.

>> Lees hier het hele artikel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s