Blockchain als nieuw managementconcept

Paul Bessems, 28-10-2017

Bijna iedereen heeft er inmiddels wel over gehoord, maar niemand lijkt in staat het goed te kunnen doorgronden en uit te leggen. Is blockchain een hype of gaat het de wereld drastisch veranderen? Wat is de verwachte impact van blockchaintechnologie op de toekomst van management en bestaande organisaties? Deze is gigantisch groot kunnen we u alvast verklappen.

Probeer je eens een uitvinding voor te stellen die niet alleen de rol van managers fundamenteel zal veranderen, maar zelfs de rol van bedrijven als superieure vorm om werk te organiseren. Graag stel ik je de heruitvinding van management voor: Blockchain Organiseren.

>> Ga naar hele artikel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s